Intensive Breda relatietherapie

Breda relatietherapie

Intensive voor koppels

 

Een verdieping op het thema waar je aan wilt werken.

Tijdens een intensive kunnen we een keuze maken voor een intensive van een dagdeel, een volledige dag of een tweedaagse. Soms wil je een intensive met jou en je partner. Voor sommige thema’s is het verrijkend om ook andere koppels te horen, zodat je herkenning kunt vinden maar ook inspiratie bij elkaar.

De intensive is altijd op maat en dus persoonlijk.

Voorbeelden van deze thema intensives:

 • Lichaamsgerichte intensive: wanneer je wilt onderzoeken wat de blokkade tussen jullie inhoudt, hoe je dichter tot elkaar komt. Wat voor aanraking fijn is, en welke juist doet verwijderen.
 • Emotionele verdieping intensive: wanneer je moeilijk over verdiepende onderwerpen spreekt die emoties losmaken. We creëren een veilige ruimte zodat je samen de tijd hebt om gebeurtenissen, hoop, wensen, goed te bespreken.
 • Intensive over verlangens: wat zijn je dromen, wensen, wat wil je alleen doen en wat graag samen?
 • Intensive over elkaar loslaten: hoe ga je, in verbinding, uit elkaar. Hoe kun je rouwen bij afscheid, en bij kinderen; hoe zorg je voor je ouderschap.
 • Trauma intensive; hoe steun je elkaar in de trauma verwerking. Hoe blijf je in verbinding?
 • Patronen intensive: in welke spiralen of patronen zit je gevangen en hoe kom je daar uit? Wat zijn je overlevingsmechanismen en wat doet juist groeien en helen?
  Om in het licht te zetten op dat deel dat in de schaduw was. Het zal je inzicht geven waardoor jij zelf weer richting vindt. En jullie samen de dingen weer net wat anders kunnen aanpakken.

 

Relatie intensive in Breda

Het zijn altijd programma’s van doen, en leren tegelijkertijd! Van verdieping en luchtigheid.

Mijn naam is Carla van Loon en ik ben al jaren relatietherapeut. Ongelofelijk mooi werk. Ik geniet van onze intense gesprekken en jullie openheid en vertrouwen. Ik ben als integratief therapeut en relatietherapeut actief in mijn eigen praktijk. Ook verzorg ik lessen voor Hogescholen.
Kenmerkend van mijn manier van werken is dat ik contextueel / systemisch werk met aandacht voor eventueel trauma. En dat ik uitga van de talenten en kracht van mensen.

 

Ik merkte in de praktijk dat sommige koppels behoefte hebben aan een programma van een hele dag, of meerdere dagen. Diepgaand samenzijn zonder de afleiding van de waan van de dag. Jezelf kunnen terugtrekken met je partner om zo de verbinding te (her)vinden. Daarom een programma van een dagdeel, volledige dag, of meerdere dagen.

Meer info over de gewone relatietherapie sessies vind je hier.

retraite relaties

 

Praktisch

Je krijgt allebei afzonderlijk een intakegesprek. Daarin gaan we dieper in op de problemen die spelen, je verlangens, jullie kracht  en wat je wil bereiken. Het intakegesprek is gratis.

De zorgverzekeraar vergoed geen relatietherapie. CZ geeft daarentegen aan relatietherapie wel gedeeltelijk te vergoeden.

Reacties

 • “Carla van Loon is als therapeut een goede luisteraar, een persoon die je begrijpt en ingaat op jouw behoeftes. Oordeelt niet, maar doorziet je als persoon. Ze draagt allerlei therapievormen aan en schat in welke therapie bij jou past. De afwisseling van verschillende oefeningen maakt dat ik altijd weer nieuwsgierig en gemotiveerd ben.”
 • “Carla is als relatietherapeut open, vertrouwd, doortastend, confronterend, begripvol.”
 • “Ik had nog nooit een coaching sessie gehad, en had behoorlijke weerstand om over mijn privé zaken te praten. Als logisch denkende man lijkt me dit ook niet zo vreemd. Het was even wennen maar al snel merkte ik dat de communicatie tussen ons intensiever is, dan het ooit had kunnen zijn. Uiteindelijk zijn we een behoorlijke stap verder naar elkaar gegroeid door wederzijds begrip en houden we nog meer van elkaar dan we al deden.”

 

Carla van Loon relatietherapeut

Carla van Loon relatietherapeut.

Uiteraard is dit programma toegankelijk voor iedereen, ongeacht ras, godsdienst, seksuele voorkeur, gender, leeftijd, lichamelijke mogelijkheden. Vegan, allergie? You tell me, en wij houden daar rekening mee!