(Opnieuw) een relatie aangaan

Breda relatietherapie
Nieuwe relatie

Deze groep is voor mensen die graag een nieuwe relatie aangaan, maar nog niet de juiste partner zijn tegengekomen. En voor diegene die graag een relatie wil die evenwichtig en gelijkwaardig is.

Geinspireerd door…

Daan van Kamperhout schreef een niet meer te verkrijgen boekje: “Ruimte voor relaties”. Met daarin krachtige input naar aanleiding van sjamanistische rituelen en familie opstelingen. Ik laat mij tijdens de sessies graag inspireren door zijn oefeningen.

Ik ben ook immer geïnspireerd door de inzichten uit de systeemtheorie. En ik werk trauma sensitief. Dat betekent dat ik oog heb voor mogelijk eerder opgelopen trauma dat van invloed kan zijn op je keuzes, gevoel en gedachtes nu.

Je kunt tijdens deze sessies creatieve technieken verwachten en ook lichaamsgerichte oefeningen. We zijn bij elkaar als groep, maar jij doorloopt je eigen proces. Het is daarbij ontzettend fijn om herkenning te vinden bij anderen. Het geeft steun, en verhelderende vragen.

Thema’s

Mogelijke thema’s voor de sessies:

– Vorige liefdes in je hoofd (en in je hart?)
– Omgaan met oude pijn
– Ervaren van lotsverstrengeling met je voorouders
– Loslaten van wat oud is en ruimte maken voor wat de toekomst brengt.

– Voelen wat je goed doet
– Kunnen geven en nemen
– Kunnen leunen en dragen
– Beseffen wat een gelijkwaardige volwassen relatie is
– Uitreiken en openstaan om te ontvangen

Kosten

Bedoeling is dat we samen starten en ook samen het traject afronden. De sessies duren 2 uur en we gaan uit van 5 bijeenkomsten. De kosten zijn 140,- per sessie.

Je krijgt een persoonlijke intake en die intake is gratis. Op basis van je vraagstukken en wensen, stellen we een programma op dat voor de hele groep helend is en voor transformatie zorgt.

Quote